- Advertisement -

archiveКонфедерацијата

МакедонијаСветот на работникотСиндикат

КСС со кампања: Стоп за кршење на работничките права

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија започна кампања под наслов "Да се слушне гласот на работникот". Преку оваа кампања КСС...