archiveкреатори

ЕкономијаСвет

Гугл ги откри информациите: За Facebook, Instagram е „фабрика за пари“

Инстаграм оствари околу 20 милијарди американски долари приходи од рекламирање во текот на 2019 година, што е за 5 милијарди...