линеарно зголемување

МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникотСиндикат

Синдикатот на клинички центар го прифати линеарното зголемување на платите од 2,806 денари

Синдикатот на Клинички центар прифати линеарно покачување на основната нето плата од 2806 денари за сите вработени во јавното здравство

Read More