Македонска асоцијација на рударство

ЕкономијаМакедонијаНовости

Асоцијација за рударство: Да се стопира донесувањето на измените на Законот за минерални суровини

Ниту едно од укажувањата, предлозите и од забелешките на Македонската асоцијација на рударството не се вклучени во предложениот текст на

Read More