ПРОФ. Д-Р КОЧО АНЃУШЕВ НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНСКАТА ЕНЕРГЕТСКА АСОЦИЈАЦИЈА (МЕА) ВО РАМКИТЕ НА КОМОРАТА

Македонската енергетска асоцијација (МЕА), на седницата одржана во просториите на Стопанската комора на Северна Македонија, го избра проф. д-р Кочо

Прочитај повеќе