Македонски полициски

МакедонијаСветот на работникотСиндикат

Соработка помеѓу МПС и Општина Кавадарци

ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ОПШТИНА КАВАДАРЦИ И МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ Денес во кабинетот на градоначалникот на општина Кавадарци г-д

Read More