Макпрогрес хуманитарна кампања „Растеме заедно за детство со насмевки“ на Винчини и СОС Детско село

Макпрогрес, компанија која ги следи светските иновативни начини за донаторство оваа година реализираше хуманитарна кампања за обезбедување на средства за

Прочитај повеќе

Нова производна линија на „Макпрогрес“, нови 15 вработувања и 30 во следниот период

„Макпрогрес“ Виница разви нова линија за производство на барови со што компанијата ја надополнува палетата на производи. Од компанијата информираат

Прочитај повеќе