СПМ: Вистината за платата во МВР

Најнапред да го поздравиме покачувањето на износот на минималната плата во Република Македонија на 18.000 денари. Добро е да има

Прочитај повеќе

СПМ: Со вработените во МВР НЕМА да ти дозволиме да МАНИПУЛИРАШ!

Со вработените во МВР НЕМА да ти дозволиме да МАНИПУЛИРАШ❗ Најнапред да ги “поздравиме напорите” на еден “привезок” од организација

Прочитај повеќе

СПМ: „Криминал на секаде, позорникари никаде. Граѓаните гневни, МВР се фали”

„Криминал на секаде, позорникари никаде. Граѓаните гневни, МВР се фали”  Наслов од новинарска статија пред два дена!!! Вака ли се

Прочитај повеќе

СПМ: ВИСТИНАТА ЗА КОЛЕКТИВНИОТ ДОГОВОР ВО МВР

Почитувани наши членови, почитувани вработени во Министерството за внатрешни работи… Како што неодамна ветивме денес ќе кажеме збор два за

Прочитај повеќе

СПМ: Кој вели дека Дедо Мраз не постои во МВР

Кој вели дека Дедо Мраз не постои МВР се потруди да не убеди во спротивното па предновогодишно и ги изненади

Прочитај повеќе

ЗНМ: Осуда за односот на Даштевски кон новинарите, а МВР да постапи по поплаките од страна на онлајн медиумите

На денешната попладневна конференција за медиумите организирана од Државната изборна комисија, Претседателот на ДИК Александар Даштевски имаше непрофесионален и омаловажувачки

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Саздов: Ова е вистината за незаконските распоредувања

Вистината за незаконските распоредувања Денес сме овде со посебна причина и повод под прозорот од удобните канцеларии во кој што

Прочитај повеќе

СПМ: ДАЛИ ПОЛИЦАЕЦОТ Е ГРАЃАНИН – ДАЛИ ПОЛИЦАЕЦОТ ИМА СВОИ СЛОБОДИ И ПРАВА?!?

Синдикатот на Полиција во Македонија, и во овој случај по кој знае кој пат, со огромно жалење ја прими информацијата

Прочитај повеќе

СПМ: Алиса во земјата на чудата

“Алиса” во земјата на чудата “Македонската полиција на свеченото дефиле пред Собранието на РЕПУБЛИКА с. МАКЕДОНИЈА, по повод јубилејот 30

Прочитај повеќе

СПМ бара да се распушти внатрешната контрола во МВР

Барање за ОТПУСТ на внатрешната контрола во МВР заради престанување на причините за нејзино постоење Почитувани вработени, почитувана јавност, Денес

Прочитај повеќе