Филипче: Препорака до Владата неодржувањето на јавни масовни собири и спортски натпревари да продолжи до 13 март

Министерот за здравство д-р Венко Филипче, на прес-конференција информираше дека утрово на редовниот состанок со Комисијата за заразни болести и

Прочитај повеќе