Зошто младински додаток не ги следува сите млади во државата што се вработени зарем тоа не е дискриминација?

Одговара Бојана Стевческа од Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија.  

Прочитај повеќе

Кој може да користи младински додаток?

Фејсбук статус на Конфедерација на слободни синдикати:  Знаеш ли дека? Младински додаток може да користи младо лице кое е осигурано

Прочитај повеќе

Што е младински додаток?

Знаеш ли дека? Младинскиот додаток е месечен додаток кој се исплатува од Буџетот на Агенцијата за вработување на Република Македонија

Прочитај повеќе