ОТВОРЕН Е НОВИОТ ПОВИК ЗА МЛАДИ ЕВРОПСКИ АМБАСАДОРИ!

Најважниот период од годината е тука! Повикот за аплицирање за Млади европски амбасадори е објавен на webalkans.eu. Платформата Млади европски

Прочитај повеќе