Се запали млекара „Милком“ во Ногаевци

Се запали, рано утринава, млекарницата „Милком“ во селото Ногаевци, јави порталот „Дума.мк“. Нема повредени работници. Пожарот се разгорел околу 5

Прочитај повеќе