Шилегов: Населбата Влае треба да биде пример за селекција на отпадот

Градот Скопје, ЈП „Комунална хигиена“ и Општина Карпош денеска почнаа пилот-проект за примарна селекција на комуналниот отпад од домаќинствата, со

Прочитај повеќе