Стивен Тајлер ја отвара и втората куќа за сместување на жртви од семејно насилство

Водечкиот пејач на Аеросмит, Стивен Тајлер, е вистинскa рок ѕвезда на повеќе начини. Во февруари 2019 година, талентираниот музичар официјално

Прочитај повеќе

Домашно насилство е најчестиот убиец на жени низ целиот свет

Последниот извештај на Обединетите нации објави дека половина жени кои биле убиени во светот биле убиени од страна на своите

Прочитај повеќе