90 стипендии за најбараните IT професии

Во партнерство со најреномираните светски IT брендови: Microsoft, EC-Council, Cisco, ISTQB, Adobe, Autodesk, Python Institute… Стипендиите се наменети за сите нивоа

Прочитај повеќе