Холивудските работници се подготуваат за масовен штрајк – Може да ги затвори речиси сите продукции во САД

Синдикатот кој ги претставува некои од најважните работници во Холивуд одлучил да одобри штрајк кој би можел да ги сопре

Прочитај повеќе

Изолација и коронавирус: Зошто прекумерно гледаме серии и дали е тоа добро за нас

Дали константно гледате серии за време на изолацијата? Не се секирајте, не сте единствени… Но што е тоа што не

Прочитај повеќе