Ралповски: ВЛАСТА ВРШИ ПРОГОН НА СИНДИКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ, со цел да го растури синдикалното организирање

Власта врши прогон и уцени со цел да го растури синдикалното организирање во Македонија вели Благоја Ралповски претседател на Конфедерацијата

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Синдикатот е под постојан прогон, како институциите на државата да се приватна фирма

Дел од раководството на синдикатот е под постојан притосок и прогон од страна на именувани функционери, малтене како институциите на

Прочитај повеќе