Да престанат притисоците врз Македонскиот полициски синдикат, порачуваат од ССМ

Денеска, Претседателот на ССМ, Дарко Димовски и Претседателот на Македонскиот полициски синдикат МПС, д-р Марјан Кицев одржаа прес конференција на

Прочитај повеќе