Синдикатот на клинички центар со поддршка за штрајкот на СОНК

Синдикатот на Клинички центар, дава целосна поддршка на генералниот штрајк на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК), кој

Прочитај повеќе