СПМ: Со ваква внатрешна контрола и кадри нема “ЗАДОВОЛНА ПОЛИЦИЈА”

Со ваква внатрешна контрола и кадри нема “ЗАДОВОЛНА ПОЛИЦИЈА” Почитувана јавност, Како Синдикат на Полиција во Македонија на 01.06.2021 година

Прочитај повеќе

СПМ: Со злоупотреби не се создава ЗАДОВОЛНА полиција

Фејсбук статус на Синдикатот на полицијата во Македонија:  Министре Oliver Spasovski …Ако си човек од збор како што се прикажуваш

Прочитај повеќе

СПМ: До кога на Началникот на СВР Куманово ќе му дозволувате да биде ШЕРИФ?

 Фејсбук статус на Синдикатот на полицијата во Македонија:   До кога на Началникот на СВР Куманово ќе му дозволувате да

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Ралповски: По најавениот протест, Пртседателот на Синдикатот на полицијата беше распореден од работното место

Бобан Илијевски Снимател: Горан Андреевски На денешната прес – конференција, Претседателот на Конфедерацијата на слободни синдикати рече дека поради тоа

Прочитај повеќе