Дали може синдикатите да спречат губење на работни места поради корона кризата?

ДАЛИ МОЖЕ СИНДИКАТИТЕ ДА СПРЕЧАТ ГУБЕЊЕ НА РАБОТНИ МЕСТА ПОРАДИ КОРОНА КРИЗАТА?! – Во Македонија има повеќе синдикати. Колку синдикалните

Прочитај повеќе