Вакцините „Синофарм“ пристигнаа во Охрид, регионалната имунизација против Ковид-19 почнува утре од 8 часот

Првата пратка од вакцините „Синофарм“ за имунизација против Ковид-19 пристигна во Регионалниот центар за вакцинација во Охрид. На примопредавањето на

Прочитај повеќе