Сирковци протестираат барајќи приклучок на брзиот пат Градско-Прилеп

Жители на росоманско Сирково денеска протестираат на влезот во селото, барајќи приклучок кон новиот брз пат Градско-Прилеп, којшто е во

Прочитај повеќе