ССНМ и ЗНМ на средба со снимателите од регионалните и локалните медиуми

Претставници на Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) и на Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) во сабота

Прочитај повеќе

Јовевски: Со не пуштањето на новинарите и снимателите во Собранието извршена е дискриминација

!!! ДИСКРИМИНАЦИЈА: ВАКЦИНАЦИЈАТА Е ПРАВО НА ИЗБОР ИЛИ УСЛОВ ЗА ИЗВРШУВАЊЕ РАБОТНИ ЗАДАЧИ? Вакцинацијата против Ковид-19 согласно фундаменталните човекови права

Прочитај повеќе

Работниците на првата линија на фронтот против корона вирусот

Автор: Бобан Илијевски Вчера официјално беше прогласена вонредна состојба на целата територија на Македонија од страна на Претседателот Стево Пендаровски,

Прочитај повеќе