Неделков: Денеска Владата треба да ги соопшти резултатите од преговорите

Фејсбук статус на Претседателот на СОНК Јаким Неделков: Вработените во градинките и образованието во исчекување…… Денес Владата ( МОН и

Прочитај повеќе

Научниците конечно дале одговор на ова прашање: Зошто луѓето зборуваат во сон?

Најновите студии откриваат дека 20 % од децата и шест проценти од возрасните често зборуваат во сон, но дали ја

Прочитај повеќе