(ФОТО) Сопругата на Претседателот, Ѓоргиевска со поддршка на жените претприемачи

Сопругата на Претседателот, Елизабета Ѓоргиевска, денеска ја посети компанијата „Касефичио Чезарина”од Гостивар, која се занимава со производство на сирења и

Прочитај повеќе