МЗЗПР изразува најдлабоко сочуство за трагичниот настан во Тетово

Фејсбук статус на Македонското здружение за заштита при работа:    МЗЗПР изразува најдлабоко сочувство до семејствата и пријателите на жртвите

Прочитај повеќе