Сојузот на стопански комори издава меѓународниот сертификат „Safety Travel Stamp“

Со цел гарантирање на безбедни услови за престој и користење на услуги во угостителските објекти, хотелите, мотелите, автокамповите Сојузот на

Прочитај повеќе

Сојузот на стопански комори испорача 15 мерки за зачувување на работните места

Континуитет на поддршката која ќе овозможи да се зачуваат работните места и да опстанат претпријатијата, бара Сојузот на стопански комори

Прочитај повеќе