Царовска и Заев ја посетија новата спортска сала во Јегуновце, инфраструктурните инвестиции во образованието годинава се двојно зголемени

Добрата образовна инфраструктура го зголемува задоволството кај учениците од посетата и престојот во училиштето и го стимулира совладувањето на знаењата,

Прочитај повеќе