archiveСпортски

ЗанимливостиМакедонија

Малешевијата се промовира како атрактивна дестинација за планински велосипедизам

Планинарско-спортскиот клуб „Малешевска корија“ од Берово ги промовираше постигнатите резултати од под-проектот „Малешевска корија – планински велосипедизам дестинација“ како дел...