Тричлено семејство со примања до 21.000 денари ќе добива помош за сметките за струја

Владата донесе Програма за заштита на ранливи потрошувачи на енергија за 2022 година. Оттаму велат дека обезбедени се 60 милиони денари

Прочитај повеќе