- Advertisement -

archiveштрајкувачки

МакедонијаСветот на работникотСиндикат

Работниците од културата денеска штрајкуваа и во Битола

Вработените во националната установа Завод и музеј Битола денеска стапија во еднодневен предупредувачки штрајк заедно со Центарот за култура во...