„Ако не можете да исплаќате плати, тогаш можеби би требало да затворите“ (ВИДЕО КОЛУМНА)

Автор: Бобан Илијевски 

Се ближи крајот на 2022 година, па мислам дека е време да се осврнам на кратко за тоа што се случуваше во сферата на работничките права.

Повеќе во видеото:

 

 

 

Бобан Илијевски е главен и одговорен уредник на порталот Работник и е еден од ретките новинари во Македонија специјализирани за областа на работните односи.

Бобан Илијевски

Бобан Илијевски е главен и одговорен уредник на порталот Работник и е еден од ретките новинари во Македонија специјализирани за областа на работните односи.