ПравдаСветот на работникот

Ампева: Мајките ги поделија на мајки и не мајки

112views

Статус на Кристина Ампева:

“Сега ги поделија , на приватен и јавен сектор, на мајки и не мајки. На размазени и вредни.
А не е точно. И во приватен и во јавен сектор имаше некои кои не можеа и не сакаа да користат мерки за ослободување. Хронично болни кои не користеа мерки.
Ама добра е оваа метода. Раздели , па владеј.
Сите сте мајки, вашите деца се еднакво важни. Со вашите напади само добро одигрувате за оние кои вашите деца и приходи не им значат апсолутно ништо.
На капиталот.
Затоа. Не им служете. Обединете се!”