ПравдаСветот на работникот

Белата куќа им го ограничи доаѓањето на работа на 2,1 милион луѓе

Белата куќа - Работник
187views

Американската Влада им го ограничи доаѓањето на работа на 2,1 милион свои работници, охрабрувајќи ги луѓето да работат од дома со цел да се спречи ширењето на коронавирусот.

Меѓутоа, варираат директивите на сојузните служби околу начините за управување со ризикот од заразата, пишува Курир.

Целосниот текст прочитајте го тука