- Advertisement -
Македонија

Битола е во магла

Битола е во магла - Работник
294views

Утрово Битола обвиткана во магла и загадена.

Според мерната станица Битола 2 утрово во 8:00 часот покажува многу високо загадување со  ПМ 2,5 честичките и високо загадување со ПМ 10 честичките .Во индустрискиот дел пак на Битола мерната станица Битола 1 сеуште не е ставена во функција, објави Тера.

Advertisement

Целосниот текст прочитајте го тука

Advertisement

Advertisement
Advertisement