- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаНовости

Брендирање на текстилните компании и предизвици со кои се соочуваат

И покрај зголемените контроли на во Прилеп- Работник
105views

Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот денеска ќе одржи онлајн работна средба на тема „Брендирање на текстилни компании во Република Северна Македонија”.

Целта на средбата е да се слушнат размислувањата на компаниите од текстилниот сектор, како и досегашните нивни достигнувања, искуства и предизвици во делот на брендирањето на сопствениот производ.