- Advertisement -
Правда

(Видеа) Масовен протестен марш против загадениот воздух

Масовен протрстен марш - работник
433views

Бобан Илијевски

Загадениот воздух и непреземањето на мерки од страна на Владата повторно ги принуди граѓаните на Скопје да излезат на протест.

Advertisement

Протестот започна пред Министерството за животна средина и просторно планирање, а заврши пред Владата на РМ.

Имено, денеска пред Собранието протестираа и средношколците.

Advertisement
Advertisement

 

 

 

 

Advertisement