- Advertisement -
ИнтервјуаНовостиСветот на работникот

(ВИДЕО) Во петтиот пакет, потребни се економски мерки коишто ќе бидат достапни за сите

Во петтиот пакет - Работник
543views

Ексклузивно интервју на порталот Работник со Претседателот на Бизнис Конфедерација на Македонија Миле Бошков, во кое тој зборува за четирите пакет мерки, дали тие беа доволни и дали се искористи нивниот потенцијал. Бошков зборуваше и за тоа како падот на Бруто Домашниот Производ влијае врз стопанството, како и на други теми.