- Advertisement -
ИнтервјуаНовостиПравдаСветот на работникот

(ВИДЕО) Ексклузивно интервју со проф. д-р Лазар Јовевски

Ексклузивно интервју - Работник
637views

Ексклузивно интервју на порталот Работник со проф. д-р Лазар Јовевски, експерт во областа на трудовото право, во кое разговараме за тоа дали синдикалниот лидер е доволно заштитен со Законот за работни односи, за Законот за безбедност и здравје при работа, работничките права во ек на пандемијата, како и на други теми.