- Advertisement -
ИнтервјуаНовостиПравдаСветот на работникот

(ВИДЕО) Кочовски: Бараме договорите на определено да се намалат на шест месеци

Кочовски- Работник
360views

Во вториот дел од интервјуто со координаторот на Трудовиот сектор на Левица Бобан Кочовски, тој се осврнува околу Законот за работни односи и како истиот треба да се измени и дополни. Зборува и за новиот Закон за обесштетување на стечајците кои Левица насокоро планира да го приложи во Собранието на Р. Македонија, како и на други теми.

Повеќе во видеото во продолжение: