- Advertisement -
Правда

(Видео) На семејството Василевски од Куманово потребна им е помош за нивната ќерка која треба да се оперира

На семејството Василевски - Работник
520views

Трајко Василевски од Куманово, татко на три ќерки од 9 и 4 години и бебе од пет месеци, се обрати до Порталот Работник за да го пренесеме неговиот апел за помош.

Имено, неговата ќерка полека оглувува и потребни им се финансиски средства за да можат да ја испратат на операција.

Advertisement

Тој за порталот Работник очајно вели дека нивната финансиска состојба е лоша, немаат струја, а и со храна не постигнуваат. Василевски вели дека куќата им е полна со влага, па поради сите овие проблеми коишто ги има ова семејство, тој бара помош од хумани луѓе да донираат храна, мебел, но и посочува дека му е потребна работа, па затоа порталот Работник апелира до сите оние коишто можат да му помогнат да го контактираат на телефонскиот број: 078/646/728.

Порталот „Досие“ неодамна направи еден прилог за ситуацијата на ова семејство. Во продложение погледенете го видеото:

Advertisement

 

Advertisement