ИнтервјуаНовости

(ВИДЕО) РАБОТНИЧКА ПРИКАЗНА НА МАГДАЛЕНА СТОЈМАНОВИЌ: ДИСКРИМИНИРАНА ПОРАДИ БРЕМЕНОСТ

   Време за читање помалку од минута

Во видео интервјуто со новинарката Магдалена Стојменовиќ разговаравме за нејзиното патешествие во АД „Просветно Дело“ каде не ѝ го продолжиле договорот поради бременост.