- Advertisement -
Правда

(ВИДЕО) Силна порака како вистински на им се помогне на лицата со попреченост

Силна порака како вистински - Работник
216views
СИЛНА ПОРАКА КАКО ВИСТИНСКИ ДА ИМ ПОМОГНЕМЕ НА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

Секој од нас треба да се препознае во улогата на човек кој има инклузивна свест, но потребно е и лицата со попреченост да променат некои негативни погледи за себе…