- Advertisement -
ИнтервјуаМакедонијаСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО) 2020та ГОДИНА ПОРАЗИТЕЛНА ЗА РАБОТНИЧКИТЕ ПРАВА, КОЈА ПРЕРАСНУВА ВО СОЦИЈАЛНА КРИЗА

(ВИДЕО) 2020та ГОДИНА ПОРАЗТЕЛНА ЗА РАБОТНИЧКИТЕ ПРАВА, КОЈА ПРЕРАСНУВА ВО СПЦИЈАЛНА КРИЗА - Работник
1.49Kviews

ПРВ ДЕЛ ОД ЕКСЛУЗИВНОТО НОВОГОДИШНО ИНТЕРВЈУ СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА КСС

Премиерата на ова интервју е во 20:30 часот оваа вечер!