- Advertisement -
ПравдаСветот на работникот

Гигантот ги отпушти сите работници на определено работно време

Гигантот ги отпушти - Работник
310views

Компанијата „Тесла“ ги отпушта работниците со договори за работа на определено време од фабриките за производство на автомобили и акомулатори во Калифорнија и Невада, рекле тројца вработени за Си – Ен – Би – Си.

Advertisement