ПравдаСветот на работникот

Дали е добро решение работниците порано да го искористат годишниот одмор?

Дали е добро решение - Работник
583views

Фејсбук статус на проф. д-р Лазар Јовевски:

РАБОТНИЦИТЕ ЌЕ МОРА ДА ГО ИСКОРИСТАТ ГОДИШНИОТ ОДМОР ПОРАНО – ДАЛИ ОВА Е ДОБРО РЕШЕНИЕ?

– Во ова видео даваме објаснување што значи користење на годишните одмори најдоцна до 30 јуни 2020. Какви се последиците? Дали ова е Уставно и законско решение, и дали е во согласност со меѓународните конвенции?

Поздрав од тимот