- Advertisement -
НовостиСветот на работникот

Дали работодавачот може да ме присили да земам неплатен одмор?

Работодавач - Работник
1.28Kviews

Одговара Мирјанка Алексовска од Министерството за труд и социјална политика.

 

Извор: Само Прашај