МакедонијаПравдаСветот на работникот

Дали следува паричен надоместок за починат од државата ако лицето имало или има своја фирма?

Дали следува паричен надоместок- Работник
292views

Одговара Андријана Марковска од Македонското здружение на млади правници.

 

Извор: Самопрашај.мк