МакедонијаПравда

Директорката на „Никола Карев“ вербално им се закани на учениците да не протестираат

   Време за читање помалку од минута

Откако КУРИР утрово објави вест дека директорката на средното училиште „Никола Карев“ им се заканува на учениците да не протестираат и да ја бојкотираат наставата поради загадениот воздух до нашата редакција пристигнаа уште едни скандалозни фотографии.

Фотографиите можете да ги погледнете тука